torsdag 15 juli 2010

Torsdag

Tog som sagt tjuren vid hornen i morse. Frågade chefen om jag också går hem vid elva då den halvtidssjukskrivna går för dagen. Fick till svar att den halvtidssjukskrivna ska jobba heldag.
Ja, vad ska man säga? Le, du är med i dolda kameran?
Ofattbart. Men det hade ju kunnat sluta värre.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Om ditt liv var en film, skulle den inte bli inspelad. Vem är intresserad av en hjälte som inte gör nånting för att förändra sin situation. Du måste sätta dig i respekt - NU!!!! Att bara gnälla om hur elaka alla är mot dig är bara patetiskt. Gör nånting så blogg-läsarna kan se upp till dig som salt kille. Nånting måste hända snart, annars tänker jag inte läsa mer av det här patetiska tjafset. Hjälten är i bottenläget, det är en bra start för början på en film, men nu är det Action - Tagning, som gäller !!!!!!!!!!

Om arbetslösa sa...

Jag saknar manus till rullen, det blir en nog en dålig film i slutändan om man ska improvisera hela tiden.
Jag har bara ett alternativ just nu och det är att sätt mig på tvären och ta en avstängning men jag har inte råd när man har hus och ungar. Jag bor i ett mycket litet samhälle så några jobb finns knappt, om det blir ett jobb ledigt har rycktet spridit sej att jag är en besvärlig person och vem vill ha en sån.
Jag vet att det är mycket tjafs i bloggen men vad ska jag annars säga.
Har du några tips att ge hur jag ska gå tillväga?
Jag är inte ute efter att rulla tummarna men jag vill inte vara på en praktikplats där man blir behandlad som skit men jag blir nekad att byta plats, ingen kan ge mej ett svar om man får eller har rätt till att byta praktikplats.
Funderar om det inte är läge att lämna kommunal för någon hjälp har man ju inte av dom.